Wie zijn wij

Welkom bij De Waele BV, uw gespecialiseerde partner in ijzervlechtwerken op de werf!

Gevestigd in het prachtige Meulebeke, zijn wij al vele jaren actief in de bouwsector en hebben we een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van hoogwaardige ijzervlechtwerken.

Bij De Waele BV begrijpen we de cruciale rol die ijzervlechtwerken spelen bij de bouw van duurzame en veilige constructies. Ons ervaren team van professionals is toegewijd aan het leveren van uitmuntendheid op elk project. Of het nu gaat om woningbouw, commerciële projecten of industriële constructies, wij zorgen ervoor dat uw wapening nauwkeurig wordt geplaatst volgens de vereiste specificaties.

Wat ons onderscheidt, is onze eigen buigcentrale voor het prefabriceren van wapening. Met geavanceerde technologieën en een hoogwaardige infrastructuur kunnen we op maat gemaakte wapeningsproducten leveren die voldoen aan de strengste normen en specificaties. Deze efficiënte benadering stelt ons in staat om de productietijd te verkorten en tegelijkertijd de kwaliteit te waarborgen, waardoor we projecten op tijd en binnen het budget kunnen voltooien.

Bij De Waele BV geloven we in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten, waarbij we nauw samenwerken om hun unieke behoeften te begrijpen en de beste oplossingen te bieden. Onze toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een gewaardeerde partner gemaakt in de bouwsector.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe De Waele BV uw volgende bouwproject kan versterken met onze expertise in ijzervlechtwerken en onze eigen buigcentrale voor prefabricage van wapening.

PS:   Wisten jullie dat we reeds 3x genomineerd zijn als Trends Gazellen? 

Een bekroning tot Trends Gazellen 2023 wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning. Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:

  • groei in toegevoegde waarde
  • groei in personeel
  • groei in de cash-flow