Buigcentrale

Knip- en buigwerk

 

De Waele BV beschikt over beugelautomaten, een knipstraat en richtmachines om betonstaal afkomstig van rollen of staven te knippen en te plooien, in nagenoeg elke denkbare vorm en diameter, en dit op heel korte termijn!

Alle stukken worden per soort samengebonden en voorzien van een label. Deze labels kunnen op vraag van de klant een bepaalde kleur meekrijgen. 

Beschikbare diameters:   

  • Beugels zijn beschikbaar in dia. 8, 10, 12, 14 en 16mm, zélfs in 3D !
  • Rechte of gebogen wapening is beschikbaar in dia. 8, 10, 12, 14, 16, 20, 25, 32, 40mm. Maximale lengte is 14m. 

Prefab wapeningskorven

 

Geprefabriceerde wapeningskorven zijn onze specialiteit! Dankzij deze werkwijze kan de bouwtijd en plaatsingstijd van wapening drastisch ingekort worden. Ons team van werkvoorbereiders neemt jouw project in handen en werken de stabiliteitsplannen in nauwe samenwerking uit tot prefab productietekeningen. 

 

Netten en zigzag afstandhouders

 

Zijn er ook wapeningsnetten gewenst? Ook daar zijn we sterk in! We bereiden uw dossier voor en rekenen de nodige netten en afstandhouders uit. Indien gewenst bieden wij ook standaardnetten en zigzag afstandhouders aan vanuit onze stock! Levering met zelflosser is geen probleem. Zegt u maatnetten? Ook daar hebben wij de nodige expertise en werken we met onze partners samen om ook daar snel en budgetvriendelijk te leveren! 

  • B-netten uit stock leverbaar! (dia. 6, 8, 10, 12 met maaswijdte 150mm of 100mm) 
  • Zigzag afstandshouders uit stock vanaf hoogte 4cm tot 40cm.